Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، یک‌ ماه است اخبار افزایش قیمت بستنی به گوش می‌رسد. خبرهایی که واکنش‌های متفاوتی را به‌دنبال داشته و در آخرین مورد، باعث شد یکی از برندهای مطرح بعد از اعتراضات شدید به افزایش هزار تومانی یکی از تولیدات پرطرفدارش، قیمت آن را دوباره به همان نرخ سابق بازگرداند. اما نگاهی به یخچال‌های سوپرمارکت‌ها نشان می‌دهد شایعات شنیده شده بی‌اساس نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش همشهری و براساس گفته‌های فروشندگان، قیمت انواع بستنی در یک‌ ماه اخیر بین ۲۰تا۵۰درصد افزایش یافته و این افزایش قیمت در محصولات برند میهن بیشتر از دیگر شرکت‌ها اعمال شده است.

گفته می‌شود انواع بستنی‌های این شرکت در طول یک‌ماه اخیر دست‌کم هزار تومان افزایش قیمت داشته‌اند و به‌طور مثال بستنی حصیری(نانی) از ۳هزار تومان به ۴هزار تومان رسیده و زمزمه‌هایی درباره ۴هزار تومانی شدن بستنی‌های قیفی میهن هم به گوش می‌رسد که هم‌اکنون ۳هزار تومان قیمت دارند. قیمت کیم - بستنی پرطرفدار بزرگسال‌ها و نوستالژی‌بازان- هم در کمال ناباوری به ۳هزار تومان رسیده درحالی‌که همین بستنی تا یک سال پیش ۵۰۰تومان قیمت داشت.

مگنوم که یکی از معروف‌ترین بستنی‌های برند میهن است از ابتدای امسال ۱۰۰درصد افزایش قیمت داشته و از ۵هزار تومان ابتدا به ۸و در نهایت به ۱۰هزار تومان رسیده و بستنی سالار هم هم‌اکنون ۸هزار تومان است که طبق گفته‌های فروشندگان در خریدهای جدید ۱۰هزار تومان می‌شود.

نیمه‌های شهریورماه علاوه بر گرانی بستنی یک موضوع دیگر هم در این حوزه خبرساز شد و آن کمیاب شدن بستنی عروسکی بود که در آن زمان کمبودش به کمبود و گرانی کره نسبت داده شد. البته صحبت از مشکلات فنی در خط تولید این بستنی هم مطرح بود که با توجه به اینکه این مدل بستنی توسط برندهای مختلف تولید می‌شود و امکان اختلال یکباره و همزمان در خط تولید همه شرکت‌ها کمی دور از ذهن است، باید همان موضوع کره را به‌عنوان عامل نوسان عرضه بستنی عروسکی پذیرفت. اما هرچه بود این مشکل هم‌اکنون وجود ندارد و این نوع بستنی فعلا با قیمت ۲هزار تومان عرضه می‌شود. برندهای معروف دیگر ازجمله کاله هم در این مدت قیمت محصولاتشان را افزایش داده‌اند. 

بستنی یک لیتری تولیدی شرکت کاله را در سوپرمارکت‌ها با قیمت‌های متفاوت ۱۵هزار تومان و ۲۰هزار تومان می‌توان مشاهده کرد درحالی‌که هیچ تفاوتی باهم ندارند جز در تاریخ تولید و این نشان می‌دهد بستنی‌های یک لیتری ۱۵هزار تومانی روزهای آخر حضور در سوپرمارکت‌ها را می‌گذرانند.

کد خبر 554995 برچسب‌ها همشهری روزنامه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری روزنامه افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ

کاهش قیمت زغال‌سنگ به دلیل عرضه بیش‌از چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های تولید برق هند قابل دسترس‌تر کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تولید برق توسط نیروگاه‌های هندی که با زغال‌سنگ وارداتی کار می‌کنند در سه هفته اول آوریل نسبت به سال قبل دو برابر شده، زیرا قیمت جهانی این سوخت آلاینده حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است. این کاهش در درجه اول به دلیل عرضه بیش از حد زغال‌سنگ در چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده جهان است که با پایین آوردن قیمت جهانی زغال‌سنگ، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های هند قابل دسترس‌تر کرده است.

شرایط پیش‌آمده در بهترین زمان برای هند رخ داد، زیرا این کشور قرار است به‌دلیل گرمای بالای هوا در سال جاری شاهد بالاترین تقاضای برق خود باشد و از رکوردهای سال گذشته پیشی بگیرد. برآوردهای اداره مرکزی برق نشان می‌دهد که اوج تقاضای برق هند ممکن است تا سپتامبر به ۲۶۰ گیگاوات برسد که کاهش قیمت زغال‌سنگ این امر را امکان‌پذیر خواهد کرد.

افزایش تولید برق در هند

حدود ۵۵ درصد از تولید کل برق هند برعهده نیروگاه‌های زغال‌سنگ است که هشت درصد از آن را نیروگاه‌های مبتنی بر زغال‌سنگ وارداتی برعهده دارند. این نیروگاه‌ها در صورت بالا بودن قیمت‌ها، فعالیت خود را کاهش می‌دهند، اما کاهش اخیر قیمت زغال‌سنگ به آن‌ها امکان داده است تا با حداکثر ظرفیت کار کنند.

نیروگاه‌های تولید برق که با زغال سنگ داخلی کار می‌کنند نیز با توجه به تولید کافی زغال‌سنگ در کشور با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند. دولت این نیروگاه‌ها را موظف کرده بود تا برای اطمینان از تأمین برق کافی در تابستان سال جاری، ۶ درصد زغال‌سنگ وارداتی را با محصولات داخلی خود ترکیب کنند، اما در دسترس بودن سوخت کافی، این ضرورت را برطرف کرد.

در فاصله دسامبر سال گذشته تا فوریه سال جاری نیز واردات زغال‌سنگ حرارتی به هند از ۳۶.۶ میلیون تن در مدت مشابه سال قبل به ۵۰.۶ میلیون تن افزایش پیدا کرد. بنابراین تولید برق توسط نیروگاه‌های زغال سنگ وارداتی از یکم تا بیست‌وسوم آوریل حدود ۹۰ درصد افزایش داشته و به ۶.۵۱ میلیارد واحد رسیده است. در همین مدت تولید برق توسط شرکت‌ها با استفاده از زغال‌سنگ داخلی نیز با ۵.۰۳ درصد افزایش به ۷۸.۵۱ میلیارد واحد رسیده است.

ذخایر زغال‌سنگ در نیروگاه‌های هند ۴۶.۸۸ میلیون تن است که برای حدود ۱۹ روز فعالیت کافی و بالاتر از ۳۳.۷ میلیون تن ذخایر موجود برای نیروگاه‌ها در مدت مشابه سال قبل است.

از سوی دیگر هند با هیچ‌گونه کاهش عمده ذخایر زغال‌سنگ مواجه نخواهد بود و این ذخایر برای تقاضای فزاینده سال جاری به‌دلیل افزایش دما نیز کافی است. کل ذخایر زغال‌سنگ در هند در حال حاضر ۱۵۴.۳۷ میلیون تن است که ۲۹.۴ درصد بیشتر از ۱۱۹ میلیون تن موجود در دوره مشابه سال گذشته است.

کد خبر 749414

دیگر خبرها

  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار ؛ ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول