Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@11:59:50 GMT

سلامت شیر از گذشته تاکنون

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۲۳۴۶

سلامت شیر از گذشته تاکنون

شیر یک ماده غذایی سالم، مغذی و طبیعی‌ است که از گذشته تا به امروز در سبد غذایی ما جایگاه ویژه‌ای داشته است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام به روز رسان، شیر ماده غذایی است که خواص بسیار زیادی دارد و مصرف روزانه آن برای بدن مفید و ضروری است.

تا چند دهه‌ی قبل، تهیه شیر و فرآورده‌های آن برای مردم بسیار دشوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان همه مراحل از دوشیدن و جمع‌آوری شیرها تا تهیه و بسته‌بندی لبنیات به صورت سنتی و دستی انجام می‌شد و فروش آن‌ها تنها از طریق بقالی‌ها یا بازارهای محلی صورت می‌گرفت؛ به همین دلیل ممکن بود محصولات، قبل از رسیدن به دست مصرف کننده به انواع میکروب‌ها آلوده و یا فاسد شوند.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، افزایش جمعیت و تقاضای بازار برای محصولات لبنی متنوع و جدید، کارخانه‌های مجهزی برای تهیه و تولید شیر و فرآورده های آن احداث شده‌اند.

در این کارخانه‌ها، دوشیدن و جمع‌آوری شیر با استفاده از شیردوش‌های مکانیزه و بدون دخالت دست انجام می‌­شود. قبل از وارد شدن شیر به چرخه تولید، نمونه‌ای از آن برای تایید سلامت و کیفیت به آزمایشگاه‌های مجهز ارسال می‌شود؛ پس از آن، شیرها در دستگاه‌های بزرگ تصفیه شده و سپس مراحل پاستوریزه و استرلیزه شدن را طی می‌کنند. این ماده غذایی پس از پاستوریزه شدن برای تولید انواع لبنیات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کارخانه میهن یکی از کارخانه‌های قدیمی، معتبر و بزرگ ایران در زمینه تولید شیر و لبنیات است که در سال ۱۳۵۴ هجری شمسی تاسیس شد. میهن از بزرگترین مجتمع‌های صنایع غذایی کشور محسوب می‌شود و در حال حاضر دارای سه کارخانه مجزا با نام «میهن»، «شهر لبنیات میهن» و «پاندا میهن» برای تولید محصولات خود است.

در این کارخانه‌ها انواع محصولات شیر، ماست، دوغ، کره، خامه، پنیر و انواع بستنی و آبمیوه با بالاترین کیفیت و بهترین مزه تولید می‌شود.

میهن محصولات متنوعی را به بازار عرضه کرده است. یکی از محصولات پرطرفدار میهن، شیرهای هموژنیزه و پاستوریزه آن است، میهن برای همه‌ی افراد در هر سنی و با هر ذائقه و سلیقه‌ای، شیرهای خاص و متنوع تولید کرده و از محصولات شیر آن می‌توان به شیر خرما، شیر قهوه، شیر طالبی، شیر نارگیل، شیر عسل، شیر کاکائو، شیر موز و انواع و اقسام شیرهای کم چرب، پر چرب و بدون لاکتوز اشاره کرد.

تمامی محصولات کارخانه میهن دارای تاریخ تولید و انقضا هستند و در ابعاد و بسته‌بندی‌های مختلف به بازار عرضه شده‌اند.

برای تهیه محصولات لبنی میهن نیاز به مراجعه به فروشگاه‌ها و هایپرمارکت‌ها نیست و تنها با مراجعه به بازار آنلاین به‌روزرسان، می‌توانید این محصولات را به صورت غیرحضوری و اینترنتی با تاریخ روز تهیه کنید.

در فروشگاه اینترنتی به‌روزرسان، خرید بسیار آسان است. شما می‌توانید انواع محصولات غذایی تازه و متنوع، از برندهای معتبر را با قیمت‌های مناسب تهیه کنید.

محصولات در بازار آنلاین به‌روزرسان، به‌صورت مستقیم از کارخانه‌ها و تولیدکنندگان اصلی تامین می‌شوند. با حذف واسطه‌ها این امکان برای شما فراهم شده که محصولات تولید روز را با تخفیف‌های ویژه و قیمت‌های مناسب خریداری کنید.

محصولات خریداری شده از به‌روزرسان در بسته‌بندی‌های بهداشتی و طبق زمانبندی انتخابی در زمان ثبت سفارش، درب منزل به شما تحویل داده می‌شود. در بازار آنلاین به‌روزرسان، شما می‌توانید علاوه بر پرداخت آنلاین، هزینه‌ی فاکتور خریدتان را پس از دریافت محصولات، درب منزل پرداخت نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند

محمدعلی نیکبخت در پایان جلسه هیئت در پاسخ به سؤال مبنی بر کنترل قیمت بازار گوشت و مرغ گفت: «برای تنظیم بازار بسترسازی تولید را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از طریق یکنواختی تولید، نوسانات بازار را از نظر کمی و قیمتی به حداقل برسانیم. عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

به گزارش ایلنا، وزیر کشاورزی با بیان اینکه برخی کار‌های بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالا‌های اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالا‌های اساسی بود و ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت با اشاره به اینکه تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان ۷۰ هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است، یادآورشد: در هیچ میوه فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالا‌ها تامین شده و گرانی برخی کالا‌ها ناشی از کمبود کالا نیست.

وی بیان داشت: وقتی حداکثر سازی تولید اتفاق می‌افتد قطعا بر اساس قانون عرضه و تقاضا، قیمت به تعادل می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تک به تک محصولات را رصد می‌کنیم، گفت: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش بینی‌های که صورت می‌گیرد اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم ما بدون هیچ گونه محدودیتی صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نیکبخت در مورد خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را به سمت صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم در سنوات آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسئولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد مورد توجه ما است و باید در خدمت تولید کننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: با هماهنگی که با صاحبان صنایع به صورت مرتب انجام می‌شود به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی بروند که محصولات مازاد کشاورزان را بخرند.

نیکبخت افزود: در مورد برخی از محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی سیاست ما بر این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی ورود پیدا نکند تا بازرگانانی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند و یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل